Η επιλογή σου

Καμμία επιλογή

Βρίσκεσαι εδώ: Bookmakers » Betshop
« Επιστροφή στις παρουσιάσεις όλων των εταιριών

Betshop

Από τα μεγαλύτερα δίκτυα πρακτορείων στην Ευρώπη

 • Πλεονεκτήματα
  Νόμιμη εταιρία στην Ελλάδα
  Ασφάλεια και αξιοπιστία στις πληρωμές
  Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στους Έλληνες παίκτες
 • Μειονέκτηματα
  Δύσκολοι όροι στο μπόνους
  Δεν προσφέρονται ασιατικά στοιχήματα
 • Bonus
  Ελάχιστη κατάθεση: 5€

Τo Βetshop ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί ένα κορυφαίο δίκτυο επίγειων πρακτορείων. Η ιντερνετική πλατφόρμα είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα και παρέχει λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα.
To Betshop έχει μία πολύ καλή πλατφόρμα στοιχήματος, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των Ελλήνων παικτών τόσο σε prematch όσο και σε live αγορές. Η εταιρία είναι από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο.

Betshop

Αγορές

H εταιρία έχει επικεντρωθεί στα ποδοσφαιρικά στοιχήματα, όπου θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα πρωταθλημάτων και πολλά ειδικά στοιχήματα. Απουσιάζει ωστόσο το ασιατικό χάντικαπ. Εκτός από ποδόσφαιρο, θα προσφέρονται και τα άλλα δημοφιλή αθλήματα, όπως μπάσκετ και τένις, όμως οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Αποδόσεις

Οι αποδόσεις του Betshop είναι πολύ ελκυστικές στο ποδόσφαιρο, με τη γκανιότα να γύρω στο 6%. Στα μεγάλα πρωταθλήματα, ωστόσο, η προμήθεια είναι αρκετά χαμηλότερη και σε πολλά παιχνίδια είναι μεταξύ των κορυφαίων της αγοράς. Στο μπάσκετ και στο τένις, η γκανιότα κυμαίνεται στο 7-8%, ενώ στα Αμερικάνικα αθλήματα ξεπερνά το 8%.

Live Betting

Το live στοίχημα της εταιρία έχει βελτιωθεί αισθητά το τελευταίο διάστημα, μετά την επιλογή τη μετάβαση στην πλατφόρμα της Sbtech. Παρότι απουσιαζουν οι ασιατικές αγορές, υπάρχουν αρκετές επιλογές για τους παίκτες. Στα μειονεκτήματα, η απουσία γραφικής απεικόνισης και στατιστικών του αγώνα.

Συναλλαγές

Στο Betshop είναι διαθέσιμες όλες οι δημοφιλείς μέθοδοι πληρωμής. Μπορεί να πραγματοποιήσετε τις συναλαλαγές σας μέσω καρτών, τραπεζικού εμβασμάτος, paysafecard και ηλετρονικών πορτοφολιών (Skrill, Neteller).

Bet Bonus

Το Betshop προσφέρει Βonus 100% εώς 100€ για τους παίκτες. Θα χρειαστεί να τζιράρετε 6 φορές το ποσό του μπόνους και της κατάθεσης σε 3αδες με απόδοση τουλάχιστον 1.70 για κάθε επιλογή σε prematch αγορές (όχι live betting). H πολιτική της εταιρίας, είναι να προσελκύσει νέους παίκτες μέσω της καλή πλατφόρμας και όχι του μπόνους.

Εξυπηρέτηση πελατών

To τμήμα εξυπηρέτησης λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα μεταξύ 11:00 – 01:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το support μέσω live chat, email ή τηλεφωνικά.

0 σχόλια

Δεν υπάρχει σχόλιο. Δημοσίευσε πρώτος!

Πληροφορίες στοιχηματικής εταιρίας
Εταιρία B2B Gaming Services Ltd
Ιδρύθηκε 2006 (online)
Άδεια Μάλτα, Eλλάδα
Νόμιμη Mάλτα, Ελλάδα
Διεύθυνση Apartment 21, Suite 41
Charles Court, St Luke’s Road
Pieta PTA 1027, Malta
Bet Bonus http://www.betshop.gr
Νόμισμα GBP, EUR, ISK
Τηλέφωνο 8012224141
11.00 - 01.00
καθημερινά
Fax 0030 211 268 68 62
Email
Live chat Yes
Πληροφορίες για στοιχήματα
Ελάχιστα παιχνίδια 1
Ελάχιστο ποντάρισμα 0.50€
Μέγιστο ποντάρισμα -
Μέγιστα κέρδη 15.000€/στοίχημα
30.000€/βδ
Internet, Physical shops
European (1.5), UK (1/2)
Πληρωμές
Μέθοδοι κατάθεσης
Χρεώσεις κατάθεσης
Μέθοδοι ανάληψης
Χρεώσεις ανάληψης