Η επιλογή σου

Καμμία επιλογή

Βρίσκεσαι εδώ: Bookmakers » Betrally
« Επιστροφή στις παρουσιάσεις όλων των εταιριών

Betrally

 • Πλεονεκτήματα
  Προσφέρει ασιατικά χάντικαπ
  Μεγάλη γκάμα επιλογών στο Live Betting
  Υψηλά όρια πονταρίσματος
 • Μειονέκτηματα
  Δεν προσφέρεται η Paysafecard σαν μέθοδος κατάθεσης
  Δε διαθέτει ελληνόφωνη εξυπηρέτηση
 • Bonus
  Ελάχιστη κατάθεση: 10€

Η Betrally.com ανήκει στην ZapZap Marketing Limited που εδρεύει στην Κύπρο και λειτουργεί νόμιμα υπό την υπ’ αριθμόν 8048/JAZ άδεια λειτουργίας που ελέγχεται στο Κουρακάο από την CIGA. Είναι μια από τις νεότερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα όμως ξεχωρίζει για τη μεγάλη γκάμα αθλητικών γεγονότων που προσφέρει, για τις άφθονες επιλογές στο live betting, για το μπόνους πρώτης κατάθεσης και για την ασφάλεια που παρέχει σε κάθε είδους συναλλαγή.

Betrally

Αγορές

Η Βetrally προσφέρει πάνω από 12.000 μοναδικά στοιχηματικά γεγονότα κάθε εβδομάδα καλύπτοντας περισσότερους από 200 τύπους στοιχημάτων σε πάνω από 30 αθλήματα από όλο τον πλανήτη. Μπορείτε όχι μόνο να στοιχηματίσετεσε όλα τα αγαπημένα σας αθλήματα, αλλά επίσης να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές, μπόνους και άλλα προνόμια στην πορεία. Εκτός των άλλων, H εταιρεία προσφέρει πολύ υψηλά όρια πονταρίσματος και μια εντυπωσιακή ποικιλία τρόπων πληρωμής, με διαδικασίες συναλλαγών που είναι πολύ εύκολες και άμεσες.

Αποδόσεις

Από τις κορυφαίες αποδόσεις της διαδικτυακής αγοράς, η Betrally κατεβάζει όσο περισσότερο γίνεται την γκανιότα της και παίζει στα ίσα με άλλες ανταγωνιστικές εταιρίες που βρίσκονται πολύ περισσότερα χρόνια στο χώρο. Πολύ υψηλές αποδόσεις σε όλα τα σπορ, παίζει με την ίδια προμήθεια ανεξαρτήτου αθλήματος.

Live Betting

Κορυφαία πλατφόρμα Live Betting, απλή και εύχρηστη, με πληθώρα επιλογών από όλα τα αθλήματα, με άφθονες ειδικές επιλογές ανα γεγονός σε εξέλιξη. Μεγάλο εύρος αθλητικών γεγονότων για ζωντανό στοιχηματισμό, τα οποία διευθετούνται άμεσα και οι πληρωμές γίνονται χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Συναλλαγές

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με τις κλασσικές μεθόδους Visa/Visa Electron, Neteller,Skrill, τραπεζικό έμβασμα με ελάχιστη κατάθεση 10 ευρώ. Μόνο με Paysafecard δε γίνονται δεκτές οι καταθέσεις.

Bet Bonus

Τζιράροντας μια φορά το ποσό της πρώτης κατάθεσης έχετε το δικαίωμα να λάβετε το πολύ ελκυστικό μπόνους της Betrally 100% έως 100 ευρώ. Για να έχετε δικαίωμα ανάληψης στη συνέχεια θα πρέπει να ρολλάρετε το ποσό κατάθεσης συν αυτό του μπόνους πάνω από 5 φορές σε τουλάχιστον 3 συνδυαστικά στοιχήματα επιλογής με αποδόσεις τουλάχιστον 1.50 ανά επιλογή. Το 50% του μπόνους είναι το μέγιστο ποσό που κάθε στοίχημα θα συμβάλλει στις απαιτήσεις του ρολλαρίσματος. Για παράδειγμα, για ένα μπόνους 100€ , το μέγιστο που κάθε στοίχημα μπορεί να συμβάλλει ως προς τις συγκεκριμένες απαιτήσεις είναι 50€. Έτσι ένα στοίχημα των 100 συμβάλλει για 50€.

Εξυπηρέτηση πελατών

Άριστη εξυπηρέτηση στην Betrally αλλά μόνο στην αγγλική γλώσα. Τρόποι επικοινωνίας μέσω e-mail και μέσω live chat.

0 σχόλια

Δεν υπάρχει σχόλιο. Δημοσίευσε πρώτος!

Πληροφορίες στοιχηματικής εταιρίας
Εταιρία ZapZap Marketing Ltd
Ιδρύθηκε 2010
Άδεια Koυρασάo
Νόμιμη Κύπρος
Διεύθυνση Diagorou 4, Kermia House, Nicosia, Cyprus
Bet Bonus http://www.betrally.com
Νόμισμα GBP, EUR, USD, CAD
Τηλέφωνο
Fax
Email
Live chat Yes
Πληροφορίες για στοιχήματα
Ελάχιστα παιχνίδια 1
Ελάχιστο ποντάρισμα 1€
Μέγιστο ποντάρισμα Διαφέρει
Μέγιστα κέρδη 50.000€/ημέρα
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Πληρωμές
Μέθοδοι κατάθεσης
Χρεώσεις κατάθεσης
Μέθοδοι ανάληψης
Χρεώσεις ανάληψης