Η επιλογή σου

Καμμία επιλογή

Βρίσκεσαι εδώ: Bookmakers » 18bet
« Επιστροφή στις παρουσιάσεις όλων των εταιριών

18bet

 • Πλεονεκτήματα
  Ασιατικά χάντικαπ σε κορυφαίες αποδόσεις
  Υψηλά όρια πονταρίσματος
  Εύχρηστη πλατφόρμα Live Betting με πολλές ειδικές επιλογές
 • Μειονέκτηματα
  Δε διαθέτει ελληνικό μενού
  Το τμήμα εξυπηρέτησης απαντά μόνο στην αγγλική γλώσσα
  Οι όροι για την εκπλήρωση του μπόνους είναι αρκετά απαιτητικοί
 • Bonus
  Ελάχιστη κατάθεση: 10€

Η 18bet αν και δεν έχει λάβει τη σχετική άδεια ώστε να προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα. δε βρίσκεται στην blacklist της ΕΕΕΠ, οπότε εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα στη χώρα μας. Η 18bet λειτουργεί με τον αριθμό αδείας 8048/JAZ2010-010 της Delasport Ltd που εδρεύει στο Γιβραλτάρ κι ελέγχεται από την κυβέρνηση του Κουρακάο. Από την αρχή της λειτουργίας της, στόχος είναι να επικεντρωθεί στις πολύ υψηλές αποδόσεις και πάντοτε να καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε συνδυασμό με την παροχή των κορυφαίων προτύπων αξιοπιστίας και ασφάλειας.

18bet

Αγορές

Η 18Bet προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από όλα τα σπορ παγκοσμίως pregame αλλά και ένα πολύ πλούσιο live betting στην πλατφόρμα της με πολύ υψηλές αποδόσεις στοιχηματισμού. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι το ασιατικό χάντικαπ που προσφέρεται σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρίες και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

Αποδόσεις

Παίζοντας με μια από τις μικρότερες προμήθειες της αγοράς, η 18bet προσπαθεί πάντοτε να προσφέρει όσο το δυνατόν ανταγωνιστικές αποδόσεις για να καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς της παίκτες. Στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου καθώς και στα αμερικάνικα σπορ οι προσφερόμενες αποδόσεις είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτες.

Live Betting

Μια μεγάλη γκάμα ειδικών επιλογών προσφέρεται από την πολύ απλή κι εύχρηστη πλατφόρμα Live Betting της 18bet. Η μετάβαση ανάμεσα σε διαφορετικά γεγονότα κατά την εξέλιξή τους γίνεται ταχύτατα ενώ η τοποθέτηση των στοιχημάτων χωρίς καμία άσκοπη χρονοκαθυστέρηση όπως συμβαίνει σε άλλες ανταγωνιστικές εταιρίες. Η ποικιλία σε όλα τα αθλήματα και στα αμερικάνικα σπορ βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη όλο το 24ωρο και οι πληρωμές άμεσες.

Συναλλαγές

Αρκετές εναλλακτικές μέθοδοι συναλλαγών όπως Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Bank Transfer, Paysafecard, Skrill, Neteller. Η ελάχιστη κατάθεση είναι τα 10 ευρώ ενώ δεν υπάρχει καμία προμήθεια κατά τις αναλήψεις.

Bet Bonus

Η 18bet προσφέρει δύο διαφορετικά μπόνους πρώτης κατάθεσης. Συγκεκριμένα, υπάρχει το μπόνους 100% έως 50 ευρώ και το μπόνους 150% έως 30 ευρώ. Για να αιτηθείτε την πρώτη σας ανάληψη το συνολικό ποσό κατάθεσης μαζί με αυτό του μπόνους, θα πρέπει να τζιραριστεί 6 φορές σε αποδόσεις από 1.80 και άνω, εντός 21 ημερών. Το μέγιστο ποσό πονταρίσματος ανά γεγονός δεν πρέπει να υπερβαίνει το 50% του μπόνους που έχετε λάβει (δηλαδή το 50% των 30 ή 50 ευρώ αναλόγως με το μπόνους που επιλέξατε).

Εξυπηρέτηση πελατών

Τρόποι επικοινωνίας με την 18Bet είναι δυνατοί μέσω e-mail στο csd@18bet.com, μέσω live chat (07.00 – 23.00) για οποιαδήποτε διευκρίνιση/απορία, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

0 σχόλια

Δεν υπάρχει σχόλιο. Δημοσίευσε πρώτος!

Πληροφορίες στοιχηματικής εταιρίας
Εταιρία Bellona N.V.
Ιδρύθηκε 2010
Άδεια Koυρασάo
Νόμιμη Koυρασάo
Διεύθυνση -
Bet Bonus http://www.18bet.com
Νόμισμα GBP, EUR, USD
Τηλέφωνο -
Fax -
Email
Live chat Yes
Πληροφορίες για στοιχήματα
Ελάχιστα παιχνίδια 1
Ελάχιστο ποντάρισμα 10€
Μέγιστο ποντάρισμα Διαφέρει
Μέγιστα κέρδη -
Internet
US (-200), European (1.5), UK (1/2)
Πληρωμές
Μέθοδοι κατάθεσης
Χρεώσεις κατάθεσης
Μέθοδοι ανάληψης
Χρεώσεις ανάληψης